.

.

Смола за 3D-принтер SUNLU, Стандартна Фотополимерная Смола 405 nm UV-Втвърдяване 2000 г за 4K/8K LCD/DLP/SLA 3D-принтер от смола и направления на Спиралите за 3D-принтер SUNLU Мета 1,75 мм, ?

Смола за 3D-принтер SUNLU, Стандартна Фотополимерная Смола 405 nm UV-Втвърдяване 2000 г за 4K/8K LCD/DLP/SLA 3D-принтер от смола и направления на Спиралите за 3D-принтер SUNLU Мета 1,75 мм, бяло и

BGN 10.66

Налично
Налично за поръчка

Бутилка е обвита плътно прилежащи въздушно чантаИ тази смола за 3 D печат SUNLU отлично съвместими с повечето 3 D принтери на основата на смола 2 K 4 K 6 K 8К (LCD / DLP / SLA). ① 【Подходящи за начинаещи, с висока съвместимост】-смола за 3 D-принтери SUNLU много лесни за експлоатация, подходящи за начинаещи, които не са запознати с LCD 3 D принтери. ① 【Подходящи за начинаещи, с висока съвместимост】-смола за 3 D-принтери SUNLU много лесни за експлоатация, подходящи за начинаещи, които не са запознати с LCD 3 D принтери. ③ 【Ниско свиване и висока точност】 - В процеса на разработване на инженери, работили върху начини за намаляване на обемно свиване по време на втвърдяване стандартна фотополимерной смола SUNLU, да се подобри точността на резултатите печат на 3 D-смола.Което ви гарантира висока точност на резултатите от печат на гладка повърхност.① 【Подходящи за начинаещи, с висока съвместимост】-смола за 3 D-принтери SUNLU много лесни за експлоатация, подходящи за начинаещи, които не са запознати с LCD 3 D принтери.Бързосъхнеща смола за 3 D печат SUNLU бързо отверждается, когато тя поглъща ултравиолетова светлина 405 nm от принтера, на базата на смола. ② 【Икономичен, добър ефект печат】- При сравняване на стандартните фотополимерной смола SUNLU 2000 г и 1000 грама цена е по-ниска при същото качество.

Към свойства

Най-добри оферти в категория