.

.

Форма рокли Kujielan - Подвесная Жените стойка за манекени, Черно Выдалбленный кука за манекен, въртящи се на 360 °, лесен за употреба, подходящ за демонстрации на бански ?

Форма рокли Kujielan - Подвесная Жените стойка за манекени, Черно Выдалбленный кука за манекен, въртящи се на 360 °, лесен за употреба, подходящ за демонстрации на бански костюми, бельо, дамски дрехи, злато, 1 бр.

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

✨ Лесна употреба : Поставка за демонстрации във формата на манекена, с фиксирана облегалка е удобна за закачане на стената, без да заема допълнително място, можете да го използвате в цвета на облеклото на витрината, на тезгяха и рафт на дисплея.Окачен манекен от метална жица е подходящ за декорация на дома, витрини за магазин за дрехи и магазин за сватбени рокли. ✨ ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС : Ако имате някакви въпроси относно закупени поставка за униформи, моля, свържете се с нас навреме, и ние навреме ще решим вашите проблеми.Манекен във формата на рокля е подходяща за демонстрация на бельо, тениски, рокли, сватбени премени и т.Закачалка за манекен с превръщането на една кука позволява да го закачите на врата, стена или където пожелаете.Поставка за демонстрации във формата на манекена е изработена от метален материал, куха конструкция, с възможност за завъртане на 360 °, така че можете да окачите навсякъде, където трябва.✨ Материал ПРЕМИУМ-клас : Шкаф за дрехи изработени от здрав метален материал с добра засаждане, куха конструкция, здрава, заварени и гладко полирани, и може да се използва в продължение на дълго време. ✨ Лесна употреба : Поставка за демонстрации във формата на манекена, с фиксирана облегалка е удобна за закачане на стената, без да заема допълнително място, можете да го използвате в цвета на облеклото на витрината, на тезгяха и рафт на дисплея. ✨ ЛЕК И УДОБЕН : Метален манекен има малко тегло, лесен за носене, може да се съхраняват и назначени. ✨ ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС : Ако имате някакви въпроси относно закупени поставка за униформи, моля, свържете се с нас навреме, и ние навреме ще решим вашите проблеми. ✨ ЛЕК И УДОБЕН : Метален манекен има малко тегло, лесен за носене, може да се съхраняват и назначени. ✨ Завъртане на куката на 360 °: Выдалбливают манекен кука, който може лесно да се затвори, можете да покажете на вашите дрехи под различни ъгли на завъртане на 360 °.

Към свойства

Най-добри оферти в категория