.

.

ZHANMAM Стенни полици за Баня от Алуминий, Закалено Стъкло, Защитен от Ръжда, 1-Слойная Регулируем Рафт за Душ, за кухня на хотела 0306 (Размер: 60 см)

ZHANMAM Стенни полици за Баня от Алуминий, Закалено Стъкло, Защитен от Ръжда, 1-Слойная Регулируем Рафт за Душ, за кухня на хотела 0306 (Размер: 60 см)

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

✽ РЕГУЛИРУЕМА ОСНОВА : Разстояние между основи на колоните може да се регулира по желание, можете да ги инсталирате на стари релси, не нанася нови щети по стените и не ги прави по-красиви ✽ РЕГУЛИРУЕМА ОСНОВА : Разстояние между основи на колоните може да се регулира по желание, можете да ги инсталирате на стари релси, не нанася нови щети по стените и не ги прави по-красиви. Завийте винтовете с гаечен ключ. Затегнете винтовете на рафта за закрепване на стъкло. Отбележете дръжка място, където трябва да нанесе удар.Моля, се допуска отклонение 1-3 см и малка разлика в цвят, срокът на доставка е до 15-20 дни. ✽ ОПАКОВКА на продукта : комплектът включва шкафове за баня, винтове и гаечни ключове, той е лесен за инсталиране и е трайна.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Обслужване на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието, а следпродажбено обслужване е гарантирано. ✽ ЗАЩИТА на КОЖАТА : Ръбовете са заоблени рафтове за защита на вашата кожа от надраскване.Стъклена етажерка за баня, облекчава живота и удобен за инсталиране : 1. ✽ СИГУРНОСТ и ЗДРАВИНА на : закалено стъкло с дебелина 8 мм, безопасно, издръжлив и не се чупи.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас. ✽ ОПАКОВКА на продукта : комплектът включва шкафове за баня, винтове и гаечни ключове, той е лесен за инсталиране и е трайна.✽ СИГУРНОСТ и ЗДРАВИНА на : закалено стъкло с дебелина 8 мм, безопасно, издръжлив и не се чупи. Поставяне на огради, 3 винта, затегнете винтовете с гаечен ключ и се събира в багажник.Нашето професионално обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието.

Към свойства

Най-добри оферти в категория