.

.

G2TUP Fly Сигурният Подарък За Путешественницы Косметичка Стюардеси Пътна Чанта Авиационна Чанта за Тоалетни принадлежности Grad (Fly Safe)

G2TUP Fly Сигурният Подарък За Путешественницы Косметичка Стюардеси Пътна Чанта Авиационна Чанта за Тоалетни принадлежности Grad (Fly Safe)

BGN 4.52

Налично
Налично за поръчка

Този нов бортпроводник Airplane cluth посреща пилот или за всеки, който обича да пътува♡Скъпа чанта за тоалетни принадлежности за стюардеса или за любовник на пътуване. ♡Подарък за стюардеси - Много летаешь?Очарователна чанта fly safe с цип, която може да вземете със себе си в следващото си пътуване.Дайте им тази красива холщовую чанта, за да им каже, че го обича и винаги е отегчен от нея - и всеки път с надеждата да го безопасно завръщане у дома. ♡ Размер пътна чанта : 23 * 17 см, идеална за съхранение на маската, дезинфектант за ръце и предмети от първа необходимост, когато излизате от дома си. ♡Понякога е трудно, когато стюардите е твоят баща, майка, Син, дъщеря или съпруга.Нека си стюардеси, пилоти, дъщеря знаят, че ги забелязали и са благословени.С надпис "Нека твоите крила винаги се връщат Ви у дома". ♡ ЗДРАВ материал : Чанти за стюардеси са изработени от холщового материал и ярки косметичек с принтом, също така повърхността на нашата козметични чанти водоустойчив.Трябва често да се сбогува, и емоциите могат да скачат на високо.

Към свойства

Най-добри оферти в категория