.

.

Колиета YQ WHJB, Пръстени, Калъф за съхранение на Обици, Функционален 10-Слойный Органайзер за Бижута с Подвижни Чекмеджета, Много Голяма Кожена Ковчег за бижута Син Цв?

Колиета YQ WHJB, Пръстени, Калъф за съхранение на Обици, Функционален 10-Слойный Органайзер за Бижута с Подвижни Чекмеджета, Много Голяма Кожена Ковчег за бижута Син Цвят 24 * 19.5 * 35.5 см

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

елегантен ковчег за бижута красива, здрава и трайнаno ние Трябва да се погрижим за избора на подарък.В Кутията Има Място за Обеци, Пръстени с диаманти И колиета.Дизайн голям капацитет : 10 чекмеджета, два странични кутия за удобно съхранение на колиета и обици; в четири повдигащи кутии достатъчно място за обици, пръстени, часовник и гривни, с различна компоновкой за удобна организация. Комплектът включва : Ковчег за бижута * 1. Услуги-по всеки въпрос, моля, първо се свържете с нас. те се използват за съхранение на бижута с различна форма и от различни материали.Идеално място за организиране на вашите бижута - чудесен дизайн, оформление, атрактивен външен вид, разумна структура и изящна изработка производство.Вътрешната част на кутии за бижута, отделени от меки материали, за да се предотврати драскотини на бижута.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.съхранявайте Вашите Бижута по подходящ начин. и ние предлагаме 90-дневна политика за връщане, за да се може да се купи с увереност!. идеалният подарък за Свети Валентин, рожден Ден, годишнина, Ден на майката,Коледа. Най-важното е да се предотврати окисляването и промяна на цвета на някои орнаменти от въздействието на въздуха и фактори на околната среда. Украса-Сегашната ковчег за бижута се използва не само като опаковка, но и има ярко изразен артистичен и красив външен вид.Отлично занаят-висококачествен калъф от изкуствена кожа, еко материал, мек хастар кадифе за предотвратяване на драскотини и повреждане на вашите бижута. защита-ковчег за бижута дебели обикновени кутии.Равномерно съхранение за по-лесен достъп. се използва не само като опаковка, но и има ярко изразен артистичен и красив външен вид, и Вашата стая ще бъде украсена с елегантен външен вид.Изискан подарък-сладък подарък за майка, приятелка, съпруга, дъщеря, одноклассницы и колеги. и ние предлагаме 90-дневна политика за връщане, за да се може да се купи с увереност!. се използва не само като опаковка, но и има ярко изразен артистичен и красив външен вид, и Вашата стая ще бъде украсена с елегантен външен вид.Дизайн голям капацитет : 10 чекмеджета, два странични кутия за удобно съхранение на колиета и обици; в четири повдигащи кутии достатъчно място за обици, пръстени, часовник и гривни, с различна компоновкой за удобна организация.Има и ефект на защита от падане, която може ефективно да защити Вашите Скъпоценни бижута.

Към свойства

Най-добри оферти в категория