.

.

Жичен RGB-мишка PUSOKEI, USB-Мишка с 7 Бутона за Windows, Оптична Мишка за преносими КОМПЮТРИ за OS X, Linux, Щепсела и да играе.

Жичен RGB-мишка PUSOKEI, USB-Мишка с 7 Бутона за Windows, Оптична Мишка за преносими КОМПЮТРИ за OS X, Linux, Щепсела и да играе.

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Най-добрият избор за геймърите и офиси [Регулируема светлина] Може да се регулира на различни режими на осветление и изключване на светлина натискане на бутона за включване на осветление. [Широка съвместимост] Щепсела и да играе оптична проводна детска мишка с широка съвместимост лесен за използване без допълнителен софтуер или фърмуер. Резолюция 4 ниво отговаря на вашите нужди за бързо и точно предаване на данни и бюджет игра на мишката.Как да използвате : Щепсела и да играе Параметри : Тип елемент : Жичен RGB мишката Материал : ABS Брой клавиши : 7 Резолюция : 800 / 1200 / 1600 / 3200 точки на инч Системни изисквания : Windows, OS X, Linux Интерфейс : USB Осъществяване Списък : 1 х жичен RGB мишката. [4 DPI] Четири вида контролирано DPI : 800, 1600, 2400, 3200. [Ергономичен] Ергономичен дизайн и приятна за кожата на повърхността осигуряват удобен захват и подобряват процес на игра, продължителна употреба и липса на умора.[4 режим на RGB] детска мишка с 4 вида осветление RGB, компютърна мишка с 4 вида осветление режими RGB и уникален ефект на осветление страничен поток, за да отговарят на вашите игрални нужди в различни стилове.

Към свойства

Item Type:
 Wired RGB Mouse
Material:
ABS
Number of Keys:
7
Resolution:
800 / 1200 / 1600 / 3200DPI
System Requirements:
For Windows , for OS X , for Linux
Interface:
USB
Package List:
1 x Wired RGB Mouse :
Най-добри оферти в категория