.

.

100ШТ Транзисторные Шайби Изолирано Пластмасов Самозалепваща Миене Распорная Втулка фиксатор за лаптоп ПРОЦЕСОР GPU Задържане детайл - (Вътрешен диаметър: TW-6)

100ШТ Транзисторные Шайби Изолирано Пластмасов Самозалепваща Миене Распорная Втулка фиксатор за лаптоп ПРОЦЕСОР GPU Задържане детайл - (Вътрешен диаметър: TW-6)

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, за вас ще бъде по-добре да си по-бързо Основна функция на миене на транзистори - топлоизолация : подходящ за кристални силови лампи, диоди и транзистори, където е необходимо отвеждане на топлина и изолация. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Вътрешен диаметър : TW-6.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. пакет включва : 100 * Мивка за транзистори Забележка : Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване. Основна функция на миене на транзистори - топлоизолация : подходящ за кристални силови лампи, диоди и транзистори, където е необходимо отвеждане на топлина и изолация.Вътрешен диаметър : TW-6.благодаря и характеристики на продукта : Дебелина (мм) : TW-3/ TW-6/ TW-9/ TW-10 Номер на модела : Шайби.Основната функция на миене на транзистори - топлоизолация : подходящ за кристални силови лампи, диоди и транзистори, където е необходимо отвеждане на топлина и изолация.Описание : за Миене за транзистори, също известна като самозалепваща частица, пластмасова шайба.Характеристики : Изработени от пластмаса, тези шайби за транзистори имат по-дълъг живот. Изработени от пластмаса, тези шайби за транзистори имат по-дълъг живот.Тези шайби се характеризират с добра изолация, леки, устойчиви на корозия свойства, устойчиви на корозия.Основно се използва за запушване на транзистора, за да се избегне късо съединение между корпуса на транзистора i. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Тези шайби се характеризират с добра изолация, леки, устойчиви на корозия свойства, устойчиви на корозия. Изработени от пластмаса, тези шайби за транзистори имат по-дълъг живот.Всеки комплект съдържа набор от плоски шайби, които могат да се ползват в продължение на дълго време, така че да не се налага дълго да тичат в магазина в търсене на шайби.

Към свойства

Най-добри оферти в категория