.

.

Калъф Ailiber за Alcatel TCL 30Z (T602DL), една чанта-кобур TCL 30 LE с защитно фолио за екрана, Кобур с превръщането клипс за колан с поставка за краката, Сверхпрочный устойчив на уда?

Калъф Ailiber за Alcatel TCL 30Z (T602DL), една чанта-кобур TCL 30 LE с защитно фолио за екрана, Кобур с превръщането клипс за колан с поставка за краката, Сверхпрочный устойчив на удари Защитен калъф за цялото тяло

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

Максимална защита за бронята от силиконов каучук и задната част на кутията е от твърда пластмаса Спрогнозируйте позиция настройка на телефона.Твърда облегалка и свалящ се капак. Махнете прозрачен тънък защитен филм със защитно фолио на екрана обратно, преди да нанесете по телефона.Ние също имаме едро търсенето на осъществяване на поръчка.Преминете корпус и кобур отгоре надолу.Чувствителност към прикосновениям.Ние ще ви предоставим задоволително сервизно обслужване в рамките на 24 часа.Комплектът включва : 1 х кобур за колан Heavy Duty Armor с фолио, изработени от закалено стъкло на цял екран, за Alcatel TCL 30 Z (T602 DL)/TCL 30 LE предложената : Cricket, Trac Fone, Verizon (6,08 инча, издаден през 2022 г.Доживотна служба за поддръжка на клиенти.Внимание : Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас.Имаме и други прекрасни дизайни и цветове.Укрепи четирите ъгъла.Добре дошли на търсене на "Ailiber + Alcatel TCL 30 Z (T602 DL) / TCL 30 LE" и потърсете нещо ново. Обикновено протектор създаден автоматично. Не за TCL 30 V 5 G.Сигурно закачите на колана, чантата, джоба и дънки.Съвети, които ще ви помогнат по-добре да инсталирате защитно фолио за екрана.Нашият екип работи усилено, за да предложим на нашите клиенти високо качество, богат на функции и дълъг живот на конструкцията.За нас : Ailiber - марка от много години, специализирана в електронни аксесоарите. Не за TCL 30 V 5 G.Внимателно соскребите балон с ръба на вашата карта.Устойчивост на падане.Не за Alcatel TCL 30 T (T603 DL).Вграден комплект за почистване на екран. (2) Сухи кърпички.Ако има балон, може би в него има прах.Пълна защита при падения, царапинах и натъртвания по време на активен отдих и спорт. Задължително почистване на екрана от прах и пръстови отпечатъци (1) Мокри кърпички. Не за TCL 30 SE/TCL 305/TCL 306.Не за Alcatel TCL 30 T (T603 DL). Преди да инсталирате дръжте ръцете си чисти и сухи.

Към свойства

Най-добри оферти в категория