.

.

N/A 5 бр./компл. Комплект клещи за нокти от Розово злато, Пила за нокти от Неръждаема Стомана, Ножици за маникюр, инструмент за красота ноктите (Цвят: златен размер: 5 бр.

N/A 5 бр./компл. Комплект клещи за нокти от Розово злато, Пила за нокти от Неръждаема Стомана, Ножици за маникюр, инструмент за красота ноктите (Цвят: златен размер: 5 бр.)

BGN 64.68

Налично
Налично за поръчка

Качеството на изработка е различен-голямо внимание, и това е добър избор за подаръци самостоятелно ползване, които да ви помогнат да ценят цветни детайли на живота сиЕлегантен избор, нищо тромаво и излишно.Изчистена и стилна защита на преносима. стойността на живи детайли от живота си. Висока твърдост, удобен и практичен.Изчистена и стилна защита на преносима.висока твърдост, удобен и практичен.висока твърдост, удобен и практичен.Елегантен избор, не е тромава и излишните Проста и стилен преносим защита на мода Вкус, мъдър избор, който вие искате да! Заглавие : Комплект за маникюр и педикюр 5шт Материал : неръждаема стомана Тегло : 103 г 10,8 * 6,2 виж.Качеството на изработка е различен-голямо внимание, и това е добър избор за подарък за самостоятелно ползване.Качеството на изработка е различен-голямо внимание, и това е добър избор за подарък за самостоятелно ползване. стойността на живи детайли от живота си.Елегантен избор, нищо тромаво и излишно.

Към свойства

Най-добри оферти в категория