.

.

MIGHTYPOLY 13-Галлоновый Торба за боклук 120 Точки, Кухненски Торби за боклук, Средни торби за боклук Extra Stron Без мирис, Бяло (1 ролка)

MIGHTYPOLY 13-Галлоновый Торба за боклук 120 Точки, Кухненски Торби за боклук, Средни торби за боклук Extra Stron Без мирис, Бяло (1 ролка)

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

【Материал индустриална здравина】 Уморени от евтина качество?Кажи "не" - евтините и ниско мешкам за боклук!Тези торби за боклук здрава, за съхранение на по-тежко боклук, не прокалываются, не се разкъсват и не се случва 【Материал индустриална здравина】 Уморени от евтина качество?Кажи "не" - евтините и ниско мешкам за боклук!Тези торби за боклук здрава, за съхранение на по-тежко боклук, не прокалываются, не се разкъсват и не се случва.Кухненски торби за боклук с обем около 13 Литра : .Дъното на плика с звездчатым уплътнение за допълнителна здравина.MIGHTYPOLY предлага една и съща цена с отстъпка два пъти по-малък, отколкото в големите марки. "Това е много по-добре, отколкото съм си представял!" - ето какво казват хората, когато ползват нашите продукти.Специално за вашата кухня, вътрешни и външни кошчета за боклук. 【Удобен и компактен】 Те са представени във формата на ролки, и им е много лесно да се съхранява или пренася. 【Без мирис и е полезно за здравето】 Торби за боклук среден размер, изработени от чист полиетилен с висока плътност, нямат мирис, а продължителната употреба не се отразява на здравето. 【опаковка за 120 броя】 Кухненски торби за боклук 13 Gallon среден (49 л) Бели торби за рециклиране 120 точки (1 ролка) 30 "x 24,02".Торби за боклук са удобни, леки, трайни, с висока пластичност. 【Без мирис и е полезно за здравето】 Торби за боклук среден размер, изработени от чист полиетилен с висока плътност, нямат мирис, а продължителната употреба не се отразява на здравето.Уникална комбинация от висока плътност.Пожелавам ви щастие и здраве всеки ден. 【опаковка 120 броя】 Кухненски торби за боклук 13 литра среден (49 л) Бели торби за рециклиране 120 точки (1 ролка) 30 "x 24,02". Използвайте 13-галлоновый торба за боклук, за да разчисти боклука след парти, магически се освободи дома си от елементарно!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория