.

.

130 бр. Накрайници от медна тел, Клеммные конектори, Използвани в кабела AWG12 10 8 6 4 2 Комплекта Термоусадки, на Голи Медни капси, Пистови Клеммные конектори, 64 бр. Накрай?

130 бр. Накрайници от медна тел, Клеммные конектори, Използвани в кабела AWG12 10 8 6 4 2 Комплекта Термоусадки, на Голи Медни капси, Пистови Клеммные конектори, 64 бр. Накрайници за кабел, батерията и 66 бр. Термосвиваеми

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Устойчивост на съединителя на сол и корозия осигурява надеждна работа, която може да издържа на изпитания в тежки условия на околната среда Просто махнете отметката в изолация от края на кабела, сложете на върха на гола носа и горната част на кабел и здраво и надеждно натиснете корпус до края на кабела.Използвайте за превозни средства, мотоциклети, разпределителни кутии, морски пехотинци, колички за голф, слънчеви панели за домашно приложение, лодки, електрически жици направи си САМ " и други приложения. ✔️【Лесна употреба】 Тръбен ключ, предназначени за лесно въвеждане на кабел, отвор е предназначен за проверка на място дали кабел при обжатии или запояване, а диаметърът на пръстена отговаря на повечето стандартни размери, използвани в Съединените Щати. Диелектрична якост : 15 кВ / мм. ✔️【Че в Пластмасова кутия】Той съдържа : SC35-10, SC35-8, SC25-8, SC25-6, SC16-8, SC16-6, SC10-8, SC10-6, SC6-8, SC6-6 и свиване на тръбата, за да отговарят на различни размери и текущи нужди.Устойчивост на съединителя на сол и корозия осигурява надеждна работа, която може да издържа на изпитания в тежки условия на околната среда.Използвайте за превозни средства, мотоциклети, разпределителни кутии, морски пехотинци, колички за голф, слънчеви панели за домашно приложение, лодки, електрически жици направи си САМ " и други приложения.Параметри на свиване тръба : . ✔️【Превъзходно качество на материалите и】 100% чиста мед, устойчива е на корозия и притежава максимална проводимост, багажникът е изработен от едно парче мед, което елиминира проблема с отваряне на багажника. ✔️【Лесна употреба】 Тръбен ключ, предназначени за лесно въвеждане на кабел, отвор е предназначен за проверка на място дали кабел при обжатии или запояване, а диаметърът на пръстена отговаря на повечето стандартни размери, използвани в Съединените Щати. Свиване : 3 : 1. ✔️ 【Резултати и ефект】 Чиста мед ефективно предотвратява след това на лош контакт, предотвратява окисляването на електрически искри, е с висока проводимост, кабелът не е повреден при обжатии. ✔️【Превъзходно качество на материалите и】 100% чиста мед, устойчива е на корозия и притежава максимална проводимост, багажникът е изработен от едно парче мед, което елиминира проблема с отваряне на багажника.✔️【Че в Пластмасова кутия】Той съдържа : SC35-10, SC35-8, SC25-8, SC25-6, SC16-8, SC16-6, SC10-8, SC10-6, SC6-8, SC6-6 и свиване на тръбата, за да отговарят на различни размери и текущи нужди.

Към свойства

Най-добри оферти в категория