.

.

Украса за парти с Кучето, Розово Куче Лапа, Гирлянда от Балони, Комплект за Арки, Гирлянда, за да се среща с Куче, Гирлянда с Кост, Кучешка Лапичка, Балони Балони за Мо?

Украса за парти с Кучето, Розово Куче Лапа, Гирлянда от Балони, Комплект за Арки, Гирлянда, за да се среща с Куче, Гирлянда с Кост, Кучешка Лапичка, Балони Балони за Момичета, Детски Душ, Украса за Рожден Ден на Кучето,

BGN 6.96

Налично
Налично за поръчка

балони, включително и 70 бр лента за балони с двойни дупки с дължина 5 м, 1 ролка лепило за балони, 1 бр. Тези балони са прекрасни, когато се използват за направата на букети от балони за украса на помещения или на улицата. лента за балони с двойни дупки с дължина 5 м, 1 ролка лепило за балони, 1 бр. 10 "латексови балони, 10 бр. верига за балони с двоен отвор с дължина 5 м. Увийте опашката на въздушния топчета на възел и го поставете в голяма дупка.С тази сладка и забавна венец от балони ще украсите тематична парти за кучета!. балони, включително и 70 бр.Съберете всички балони от веригата балони в реда, който ви харесва. завязыватель за балони. Все в един комплект за декорация на партита с балони за кучета - общо 85 бр. Все в един комплект за декорация на партита с балони за кучета - общо 85 бр.Просто и евтино!Просто използвайте това, за да впечатлите всички на вашите гости на вашия следващото събитие!.Лесен монтаж - просто надуйте балони и закрепете върху приложената лента за балони, можете да окачите на балони на стената до масата, над рамката на прозорец, коридор, по протежение на стълбата, или да ги използвате за декорация на партита в фотобудке по поръчка.Идеален за оформяне на тематични партита за кучета-тази гирлянда от балони за партита с крака, подходящ за тематични партита и събития, чудесно за оформяне на партита за кучета, на рождения ден на кучето на детската душа, за момчета или момичета, рожден ден с крака, купоните за домашни любимци, сини вечерни аксесоари и позволява декориране на крака и т.Премиальное качество - Нашата венец от балони за кучета е изработена от висококачествен по-дебел латекс, не се нуждае от грижи, трайни за бижута, много красиви балони, изпълнени в ярки цветове, тази гирлянда от балони ще се превърне в атрактивна декорация и идеалният фон за вашите празнични аксесоари за кучета.Издърпайте възел на въздушния топчета от големи дупки по малко.Лесен монтаж - просто надуйте балони и закрепете върху приложената лента за балони, можете да окачите на балони на стената до масата, над рамката на прозорец, коридор, по протежение на стълбата, или да ги използвате за декорация на партита в фотобудке по поръчка. балони от бяла костен фолио, 1 бр. инструмент за обвързване на балони, 1 бр. верига за балони с дължина 5 м, 1 ролка лепило Dot), за изграждане и демонстрация на гирлянди.Идеален за оформяне на тематични партита за кучета-тази гирлянда от балони за партита с крака, подходящ за тематични партита и събития, чудесно за оформяне на партита за кучета, на рождения ден на кучето на детската душа, за момчета или момичета, рожден ден с крака, купоните за домашни любимци, сини вечерни аксесоари и позволява декориране на крака и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория