.

.

Модерен Стенен Декор Платно Изкуство в Скандинавски Стил, Високият Крава и Снежен Планински Пейзаж Гора Живопис - Орехови Дървени Плакати с Превъртане Декорация н?

Модерен Стенен Декор Платно Изкуство в Скандинавски Стил, Високият Крава и Снежен Планински Пейзаж Гора Живопис - Орехови Дървени Плакати с Превъртане Декорация на дома, в Спалнята е Готово да бъде обесен 16 x 36x 2

BGN 24.71

Налично
Налично за поръчка

Това е просто идея, която ще ви помогне да разберете как това е стенно платно изглежда в стаятаБор с високо качество, дълъг експлоатационен живот, лесно се поддава на деформации.Специализируюсь на продукти, чанти платно.Съвети : Моля, правилно измерете вашата стена и се уверете, че сте избрали правилния размер. Продукт идва в здрава картонена кутия.Всяко произведение на изкуството се проверява внимателно, ние ще се погрижим за това, че тя идеално попадение за изпращане. Какво ще кажете за качеството?Всички стенни рисунки върху платно идват в здрава картонена кутия.Нашите дизайнери са вдъхновени от живота и природата.Картини с образа на планински крави и снежни планински пейзажи за стенен изкуство : Въведете естествен и артистичен тон в всяка стая с помощта на този красив набор на превъртане на изображенията.Ако той не ви устройва (по каквато и да е причина!), можете да го върне за получаване на пълно обезщетение по всяко време. Стоката идва в здрава картонена кутия.Дървена закачалка за плакати-дървена превъртане цвят орех, красива и благородна.Разбира се, ако вие го подарявате на приятел, подарък, Това е добър избор.Начин на инсталация : Тази прокручивающаяся картина вече е инсталиран и вешается директно на стената (заедно с аксесоари).Разбира се, ако вие го подарявате на приятел, подарък, Това е добър избор.Качествени материал : Основа за рисуване -Изработени от холщовой тъкан добро качество с ярка печат, ярки цветове, които трудно изчезват.Всяко произведение на изкуството идва с гаранция за пълно удовлетворение.Художествена печат : Съвременна модерна технология микрораспыления, високо лечебното текстурата на фигурата, наситени цветове, носещи ви даде визуална наслада.Ако някой продукт все още ще пристигне повреден (много малко вероятно!), свържете се с нас. LOODY ПЛАТНО WALL ART е обсебен от една цел : да предостави на клиентите стенни рисунки върху платно е с най-високо качество навсякъде.Размер на стоката : 16 "x36"x2 бр.Ако някой продукт все още ще пристигне повреден (много малко вероятно!), свържете се с нас.Всеки продукт може да бъде много добър, а купувачите възниква силен отзвук.Когато развернете венец, дайте я на повисеть няколко дни, за да го напълно разпределени. Как да се инсталира?Всичко, което трябва да направите, е да се намери пирон и да се мотае тази красива картина в новия си дом.Опаковъчен лист : 16 "x 36" x 2 бр.Ако някой продукт все още ще пристигне повреден (много малко вероятно!), свържете се с нас. Важно е за размер : Моля, обърнете внимание, че изображенията на дисплея са само за илюстрация.Материал : Платно и Дърво.Препоръчителното място : Тази картина със свитъците е подходящо за много места, като в декора на стените, хол, баня, спалня, хотели, детска стая, игрална стая, фирма, офис и дома на стената или където пожелаете.Проектиране и производство.Качествени материал : Основа за рисуване -Изработени от холщовой тъкан добро качество с ярка печат, ярки цветове, които трудно изчезват.

Към свойства

Size:
16 x 36 x 2pcs.
Color:
Walnut.
Material:
Canvas and Wood.
Packing List:
16x36x 2pcs. The item are delivered in strong paper box.If any item were to arrive damaged in anyway (very unlikely!) contact us.
Най-добри оферти в категория