.

.

Хидратиращ маска за сън Aveeno Positively Radiant MaxGlow No-Каша с богато на влага комплекс от соя и киви кучешка кожа, хипоалергенни, Не Комедогенная, не съдържа парабени и фталат?

Хидратиращ маска за сън Aveeno Positively Radiant MaxGlow No-Каша с богато на влага комплекс от соя и киви кучешка кожа, хипоалергенни, Не Комедогенная, не съдържа парабени и фталатов, 1,7 течни унции

BGN 10.24

Налично
Налично за поръчка

Състои от комплекс от соя и киви, тя интензивно овлажнява кожата по време на сън, за да получите вашите ръце остават чисти за по-лесно нанасяне, без елементарноЧисто нов в кутия. Нощен маска за лице помага за изравняване на тона и текстурата на кожата, придава мекота и блясък след събуждане. Тя гипоаллергенна, не съдържа парабени, фталатов и не предизвиква комедони, така че да не запушва порите - част от колекция на Aveeno Positively Radiant помага придават на кожата сияние отвътре. Тубичка с маска за сън Aveeno Positively Radiant MAXGLOW обем 1,7 течни унции Тази хидратиращ маска за сън действа през цялата нощ, восстанавливая и овлажняване на кожата.Продуктът се предлага с всички необходими аксесоари. Нощен овлажняващ маска за лице привлича и задържа влага, като придава на кожата по-сияйна, влажен вид.

Към свойства

Най-добри оферти в категория