.

.

Woogim 2 бр. Дървени Стенни Куки Реколта Стенни Куки от Естествено Дърво, в Клоните на Дървото, Стенни Селски Декоративни Дървени Куки за Ключове, Палта, Чанти, Кърпи (Ши

Woogim 2 бр. Дървени Стенни Куки Реколта Стенни Куки от Естествено Дърво, в Клоните на Дървото, Стенни Селски Декоративни Дървени Куки за Ключове, Палта, Чанти, Кърпи (Ширина 0,6-1)

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Просто отбележете местата на дупките на стената, пробиват дупки и проденьте в тях расширительные тръба, вверните расширительную на тръбата за определяне на кукатаЛесен монтаж : винтове и пластмасови расширительные тръба са включени в комплекта. Отлична икономия на място и организация на вашата стая.Моля, разберете, че цветовете могат да се различават леко от различни дисплеи.Ако имате някакви проблеми по време на инсталацията, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Всяка кука е различен и уникален, че им придава характер и ги прави специални.Тънка полиране осигурява лъскав и удобен захват.Благодаря ви за вашето разбиране. Многопластова оцветяване осигурява неговата здравина и дълготрайност.Пакетът включва : 2 елемента стенни куки Woogim от винтажного дърво, 4 расширительные тръба, 4 винта.Параметри Материал : дърво Цвят : Ретро цвят на дървото Размер Ширина : 0,6"-1"/1,5-2,5 см Дължина : приблизително 4,13"/10,5 см Mailto : 2 бр.Ние ще се радваме да ви помогнем.Всяка кука е различен и уникален, че им придава характер и ги прави специални.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Пакетът включва : 2 елемента стенни куки Woogim от винтажного дърво, 4 расширительные тръба, 4 винта. чудесно за окачване палто, ключодържатели, чанти, кърпи, шапки, престилки, вериги за кучета и т.Стилната декорация в селски стил : Красиви и годината на реколтата дървени стенни куки запазват естествената структура на клона на едно дърво и се демонстрира красотата на природата.Широко приложение : Нашите реколта куки за клоните на дърветата може да се инсталира на кухнята, в коридора, хола, спалнята и т. Многопластова оцветяване осигурява неговата здравина и дълготрайност. чудесно за окачване палто, ключодържатели, чанти, кърпи, шапки, престилки, вериги за кучета и т.Ние ще се радваме да ви помогнем.Материал : Нашият стенен монтаж куката от клони на дърво е изработен от естествена клони на дървото.Добре дошли в магазин Woogim.Тънка полиране осигурява лъскав и удобен захват.Материал : Нашият стенен монтаж куката от клони на дърво е изработен от естествена клони на дървото.

Към свойства

Най-добри оферти в категория