.

.

Gadpiparty Шапчица за Новородено, Скъпа Детска Шапка За душ, Шапка за Плуване, 2 бр, Очарователен Шапки с Регулируема козирка, Шапки за душ, Шапки за баня, Защита за душ, Ша?

Gadpiparty Шапчица за Новородено, Скъпа Детска Шапка За душ, Шапка за Плуване, 2 бр, Очарователен Шапки с Регулируема козирка, Шапки за душ, Шапки за баня, Защита за душ, Шапка за миене на коса (Стил B), Детски шапки

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

79 X0 Е изработен от висококачествен материал, лесно се побира или е оттеглено, гъвкав, лесен и безвреден за чувствителна кожа на бебето. Прекрасен дизайн може да привлече вниманието на децата, забавен и практичен, полезен за деца в ежедневния живот. -защита на ушите на бебето, така че те не се страхуват да вземат душ, никога не соскользнут и не протекут. Дръжте водата далеч от ушите или лицето, на вашите деца, направете време на вземане на душ весел, време за къпане на бебето без много шум. Изработен е от висококачествен материал, лесно се побира или е оттеглено, лесен и безвреден за чувствителна кожа на бебето. Дръжте водата далеч от ушите или лицето, на вашите деца, направете време на вземане на душ весел, време за къпане на бебето без много шум. - Защита на ушите на вашето дете, направете така, че те не са се страхували да вземе душ, никога не соскальзывали и не протичаха.- Дръжте водата далеч от ушите или на лицето вашите деца. Не е трайна и устойчива на стареене, но също така е безопасна и удобна. Е изработен от висококачествен материал, лесно се побира или е оттеглено, гъвкав, лесен и безвреден за чувствителна кожа на бебето.

Към свойства

Най-добри оферти в категория