.

.

51 Бр. Кутии за декорация на партита Рамадан Мубарак Ейд Мубарак Звезда Луната Кутии за Балони с Въздушно Топка и led Гирлянди Декор за парти Ейд Ал-Фитр, Стоки за поме?

51 Бр. Кутии за декорация на партита Рамадан Мубарак Ейд Мубарак Звезда Луната Кутии за Балони с Въздушно Топка и led Гирлянди Декор за парти Ейд Ал-Фитр, Стоки за помещения и на улицата (в синьо)

BGN 10.19

Налично
Налично за поръчка

4 кутии с балони по повод на празника Ейд МубаракБърз монтаж : тези кутии Рамадан Мубарак са лесни за настройка; просто трябва да се разположи, да променят формата и залепят на кутията рисунки; и Накрая, можете да поставите в кутия с няколко балони в съответствие с вашите потребности; Те са подходящи за използване, можете да ги запазят за следващото парти или събитие. 4 кутии с балони по повод на празника Ейд Мубарак.Информация за errands : вие ще получите 4 кутии с балони за Рамадан, 35 балони синьо, лилаво-черни цветове по ваш избор.Атрактивен външен вид : нашите кутии с балони Eid Mubarak са обзаведени в класически цвят и украсени с луна, звезда, и други елементи в стил Мубарак; Гирлянди за осветление на партита, ще даде на вашите гости едно незабравимо преживяване; Красиви бижута за да придадат празнична атмосфера на партито в чест на Мубарак. 4 led гирлянди, 8 картонени кутии за празник Ейд Мубарак и 2 лепило; Достатъчно количество може да отговори на вашите декоративни изисквания, значимите украса, за да придадат празнична атмосфера на партито по случай Курбан.Подробни материали : нашата празнична украса на Ейд Ал-Фитр, изработени от плътен картон, който е подходящ за експлоатация, безопасни, лек и издръжлив, може да се използва многоразово; балони на Рамадан, изработени от естествен латекс, създавайки уникален празничен начин на Ейд Мубарак.

Към свойства

Най-добри оферти в категория