.

.

Ipetboom 2 бр. Вулканични Камъни Басейн Betta Украса за Филтриране на Камъни Танк Занаят Украшение Пещера Аквариум Подводни Риба Пейзаж Аксесоари Подслон Смола Декори Ву?

Ipetboom 2 бр. Вулканични Камъни Басейн Betta Украса за Филтриране на Камъни Танк Занаят Украшение Пещера Аквариум Подводни Риба Пейзаж Аксесоари Подслон Смола Декори Вулкан Филтър

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

пещерата за подслон в аквариум в скалата е Изработена от материал, който е безопасен за вашите рибиПродължителното накисване няма да доведе до избледняване на аквариумни бижута от смола.АКВАРИУМНЫЙ подводен декор от смола за бродерия-Украса, изработени от висококачествен материал, за по-дълга употреба. - Той идва с уникален дизайн, симулация на вулкан, който ще ви помогне да създадете интересна декорация за аквариум с подводен пейзаж.УКРАСА за вашия аквариум - УНИКАЛЕН дизайн - Той идва с уникален дизайн, симулация на вулкан, който ще ви помогне да създадете интересен подводен пейзаж. - материал от смола, не се поддава на обработка.МИНЕРАЛЕН КАМЪК "РАЦИ" - изящна изработка изработка осигурява реализъм на части и външен вид.Информация за стоки Аквариумное подслон за риба изящна изработка изработка осигурява реализъм му части и външен вид.МИНЕРАЛЕН КАМЪК "РАЦИ" - изящна изработка изработка осигурява реализъм на части и външен вид.ДЕКОР от ВУЛКАНИЧНА СМОЛА за аквариума - Благодарение на реалистичному дизайн, имитирующему вулкан, той е уникален и ярък, че ще се създаде уникален подводен пейзаж за вашия аквариум. - Материал : аквариумный филтър от смола - Размер : Около 7x7x5 см / 2.УКРАСА за вашия аквариум - УНИКАЛЕН дизайн - Той идва с уникален дизайн, симулация на вулкан, който ще ви помогне да създадете интересен подводен пейзаж. -Подходящ за гмуркане с декор на аквариум и настолен декор аквариумного вулканичен декорация. тегло аквариумного растения Е декорация на аквариум, имитирующее вулканичен продукт от смола. - Цвят : Боядисана аквариумная пещера Декорация на вулкан, изработени от материал, който е безопасен за вашите риби, гмуркане с украса Вулкан от смола.

Към свойства

Най-добри оферти в категория