.

.

vvfelixl Хубава Плажна Кърпа с Единорогом и Звезда за деца, бързо съхнещи Детски Хавлии за Плаж без пясък от Микрофибър за момчета и Момичета, Впитывающее Кърпа за Пъту?

vvfelixl Хубава Плажна Кърпа с Единорогом и Звезда за деца, бързо съхнещи Детски Хавлии за Плаж без пясък от Микрофибър за момчета и Момичета, Впитывающее Кърпа за Пътуване, Вана, Басейн, Къмпинг, 63*31 инча

BGN 17.46

Налично
Налично за поръчка

Това е кърпа, толкова ще привлече вниманието на околните, че те ще бъдат щастливиНие ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Предлагаме сетчатую чанта за съхранение на тези персонализирани плажни кърпи ? Функционално използване : Плажни кърпи за деца, подходящи за използване в помещения и на улицата, и можете да ги използвате като кърпи за пътуване, одеала за пикник, своята практика за шезлонга или шалове, който ще ви осигури приятно използване на ? Перфектен подарък за летни почивки : това плажна кърпа на поръчка е чудесен подарък за празниците.Това настилки кърпа лесно се суши и бързо изсъхва след употреба. ? Лесно е опакован и лесни за почистване : кърпи за басейна за деца можете да увийте около тялото. ? Специален дизайн : Това е плажна кърпа за деца е с уникален дизайн ключалката му може да се превърне в шал, за да освободи ръцете си и да осигури удобство и уют. Това е кърпа, толкова ще привлече вниманието на околните, че те ще бъдат щастливи. ? Перфектен размер : Кърпи за басейна са само един размер 31x63 ", около 160 см и дължина 80 см ширина, това е достатъчно за деца, юноши, жени и момичета.Препоръчва се изпират в мека студена вода и се закача за да изсъхне по естествен път. ? Размер и специален дизайн : Кърпи за басейна са само един размер 31x63 ", това плажна кърпа е с уникален дизайн ключалката му може да се превърне в шал, за да освободи ръцете си и да ви осигури удобство и уют.Това е обмислен подарък за вашето момче, племенник или член на семейството.Предлагаме сетчатую чанта за съхранение на тези персонализирани плажни кърпи. ? Обслужване на клиенти : Ако имате проблеми с плажни кърпи, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Това настилки кърпа лесно се суши и бързо изсъхва след употреба.Плажни кърпи, защитени от пясък, може да се постави директно върху пясък или трева, за да си бързо се отърси пясъка, когато те не се използват.

Към свойства

Най-добри оферти в категория