.

.

Bbmmayy Нашийник за Кучета с Шипове, Регулируеми Маншети за домашни любимци от Изкуствена Кожа с Гъби и Нитове за Котки и малки Кученца (L, Лилаво)

Bbmmayy Нашийник за Кучета с Шипове, Регулируеми Маншети за домашни любимци от Изкуствена Кожа с Гъби и Нитове за Котки и малки Кученца (L, Лилаво)

BGN 5.50

Налично
Налично за поръчка

4 размера за повечето домашни животни ♥ 【Гаранция от 30 дни】 Ние сме много усилено, за да ви предложи по-добър продукт, и да се надяваме да оправдае очакванията.Този невероятно готин дизайн.Защитете вашето куче от нападение на други кучета. ♥ 【Регулируемо защитно обтегач】 тези сладък куче проектирани и с регулируеми метални защитни изкривени, можете да регулирате ги по размер врата на вашия домашен любимец, те няма лесно да се мотае, и лесно се облича и да стреля, осигурява на вашия домашен любимец комфортно носенето. ♥【Удобни】 яки основно са изработени от качествен полиуретанова материал, който е мек и дишащ, не боли шията и кожата на домашен любимец и може да се прилага в продължение на дълго време.Материал : изкуствена кожа. Материал с бодли : цинк сплав.Ако не сте напълно доволни от покупката си, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема си и максимално да се избегне загубата. ♥ 【Регулируемо защитно обтегач】 тези сладък куче проектирани и с регулируеми метални защитни изкривени, можете да регулирате ги по размер врата на вашия домашен любимец, те няма лесно да се мотае, и лесно се облича и да стреля, осигурява на вашия домашен любимец комфортно носенето.Редица копчета-куршуми, здрав, с шипове, да защитите кучето си от нападение на други кучета. ♥ 【Гаранция от 30 дни】 Ние сме много усилено, за да ви предложи по-добър продукт, и да се надяваме да оправдае очакванията. ♥ 【Размер】 XS за регулируема дължина 8,2-10,5" (21-27 см), ширина 1"/2,5 см, дължина 11,8"/30 см; S регулируема дължина 10,5-13" (27-33 см), ширина 1"/2,5 см, дължина 14,6/37 см; M за регулируема дължина 12,6-15" (32-38 см), ширина 1 "/2,5 см, дължина 16,5 "/42 см; L за регулируема дължина 16-18,5" (41-47 см), широчина-1 "/2,5 см.

Към свойства

Най-добри оферти в категория