.

.

Ние сме щастливи да ви окаже помощ в създаването на етикети-прозорец винетка върху винил размер 6x6 см за компанията ComplianceSigns.

Ние сме щастливи да ви окаже помощ в създаването на етикети-прозорец винетка върху винил размер 6x6 см за компанията ComplianceSigns.

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Устойчив на ултравиолетови лъчи, химикали, износване и влагаТе са незаличими лепило и подходящи за употреба при температури от -40 до +176 F.Лесен за използване - просто почистете и залепете.етикети coml се произвеждат в САЩ и се използват широко в промишлени, търговски, обществени и частни пространства. Съответствие с изискванията.Той е отпечатан в черно със син фон и текста на английски език, за да направи съобщението за наличието на очевидни.Лесен за използване - просто почистете и залепете.Използвайте в затворени помещения или навън.Използвайте в затворени помещения или навън.Постоянна етикет прави съобщението за наличието на разбираем с помощта на английски текст на син фон.Устойчив на ултравиолетови лъчи, химикали, износване и влага.Направи поръчка в САЩ. Отпечатана с удебелен цвят на лъскав винил.Гъвкав винил етикет има незаличими лепило и отклеивающуюся подкладочную ивица.Постоянна етикет прави съобщението за наличието на очевидни с текст на английски език на син фон.Този самоклеящийся материал ЩАСТЛИВИ СМЕ да ПРЕДОСТАВИМ ПОМОЩ, АКО ИМАТЕ НУЖДА от ПОМОЩ, МОЛЯ, ПОПИТАЙТЕ незаличими етикет / стикер лесно да се прилага - просто отклейте и залепете.

Към свойства

Най-добри оферти в категория