.

.

HuaShslt 4 бр. гъба за грим, пуховка за суха и влажна Комбинирана козметика, Химикалка прах за прах, подходящи за грим с фаской, Инструменти за грим, Пасатор, Подходящи за

HuaShslt 4 бр. гъба за грим, пуховка за суха и влажна Комбинирана козметика, Химикалка прах за прах, подходящи за грим с фаской, Инструменти за грим, Пасатор, Подходящи за грим (Цвят: жълт)

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

н козметична издувам (без кутия).Ние ви препоръчваме да се почистват след всяка употреба и се сушат на проветриво място, никога не губи еластичност. е Изработен от нелатексного материал : мека на допир, добре еластична козметична гъба и различимые цвят.Подходящи за смесител Beauty makeup с еднакви малки пори осигурява перфектно нанасяне на грим, като се избягва ненужната загуба на грим.Подходящи за смесител Beauty makeup с еднакви малки пори осигурява перфектно нанасяне на грим, като се избягва ненужната загуба на грим. Размер : приблизително 40*60 мм Опаковка : 4 бр.За многократна употреба и издръжливи : лесни за почистване и сушене.Ние ви препоръчваме да се почистват след всяка употреба и се сушат на проветриво място, никога не губи еластичност. е Изработен от нелатексного материал : мека на допир, добре еластична козметична гъба и различимые цвят.Гъба за смесване на сух и влажен, с двойно предназначение, става повече, когато тя е напълно влажна, нанесете равномерно върху нея за създаването на великолепни грим.Спонжи за грим за всички видове козметични основите, ВВ-на сметана, на прах, консилера, изолация, течности и т.Особености : изцяло нов и високо качество, нанасяйте тонален крем всеки път без развод и без парцели, на които прекалено много грим или твърде малко.

Към свойства

Най-добри оферти в категория