.

.

Бутилка за вода Glaphy Animals с принтом Крави, 17 грама, Без Бисфенол А, Неръждаема Стомана, Изолирани Бебешки Бутилки за вода, за училище, Офис, магазин, Фитнес, спорт, Пъту?

Бутилка за вода Glaphy Animals с принтом Крави, 17 грама, Без Бисфенол А, Неръждаема Стомана, Изолирани Бебешки Бутилки за вода, за училище, Офис, магазин, Фитнес, спорт, Пътуване, 500 мл

BGN 53.87

Налично
Налично за поръчка

Не съдържа BPA и не е токсиченПрепоръчително е първо да добавите гореща или ледена вода за подгряване или охлаждане, за да се постигне най-добрия ефект за запазване на температурата и студ. 【Разширени прилагането на】Изолирано бутилка за вода идеални за леки пътуване, идеално място за спорт на открито, на работа, на плажа, училище, офис, пикник, йога, туризъм, къмпинг, колоездене, бягане и т. Glaphy Забавно бутилка за вода Материал - Храни от неръждаема стомана 304 Размер -8,86x2,55 инча /7,76x2,55 инча Капацитет - 17 унции (около 500 мл) / 12 унции (350 мл) Време на експозиция - 10 часа при температура над 45 градуса по Целзий, 6 часа при температура над 65 градуса по Целзий на ТОПЛО СЪВЕТИ 1. Време за запазване на топлината на всяко място може да бъде различен, студен въздух могат да намалят ефекта на спестяване на топлинна енергия, но не се притеснявайте, това е само малък ефект. Класически дизайн и технология нанопечати се използват, за да се направи цялата чаша по-щадящи околната среда и забавна, както и различни фасоны правят вашата чаша е по-голяма видимост. 【Храни от неръждаема стомана】 С двойно запазване на топлина и студ. Класически дизайн и технология нанопечати се използват, за да се направи цялата чаша по-щадящи околната среда и забавна, както и различни фасоны правят вашата чаша е по-голяма видимост. лесно и практично, това е най-добрият подарък за приятели, семейство, деца, син и дъщеря. 【Размерът и капацитетът на】 8,86x2,55 инча /22,5x6,5 см Капацитет на бутилки с вода е около 17 мл / 500 мл.Той никога не оставя страничен привкус на метал или ръжда.Той никога не оставя страничен привкус на метал или ръжда. лесно и практично, това е най-добрият подарък за приятели, семейство, деца, син и дъщеря. 【Размерът и капацитетът на】 8,86x2,55 инча /22,5x6,5 см Капацитет на бутилки с вода е около 17 мл / 500 мл. 【Разширени прилагането на】Изолирано бутилка за вода идеални за леки пътуване, идеално място за спорт на открито, на работа, на плажа, училище, офис, пикник, йога, туризъм, къмпинг, колоездене, бягане и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория