.

.

Спортна Изолирано Бутилка за вода Andy ' s Orchids обем 24 Унции, Охладител за вода и Фланец за многократна употреба Чаша за Вода с дръжка за Колоездене на Открито, Катерене

Спортна Изолирано Бутилка за вода Andy ' s Orchids обем 24 Унции, Охладител за вода и Фланец за многократна употреба Чаша за Вода с дръжка за Колоездене на Открито, Катерене (в синьо)

BGN 11.89

Налично
Налично за поръчка

За многократна употреба и издръжливи : Дизайн на бутилката за вода с двойни стени, изолиращ слой въздух, задържа топлината отвън, а студено отвътреПреносим : Спортна шапка идва с дръжка, която улеснява переноску и достъп до бутилката. 26,5x7 см/10,43x2,75 инча Тегло : прибл.Лесно почистване : спортна шапка е лесно за почистване, тъй като тя се състои от две части - на капсула и клапан с широко гърло. Размер 750 мл (В x диаметър) : прибл.Той също така на 100% не съдържа BPA.За многократна употреба и издръжливи : Дизайн на бутилката за вода с двойни стени, изолиращ слой въздух, задържа топлината отвън, а студено отвътре.Можете просто завъртете и дръпнете, за пълно пречистване на достъп.Той е оптимизиран за монтаж в стандартен вело клетки за бутилки с вода. 100 г Помещение включва : 1 х велосипедна бутилка за вода Забележки : 1. 100% удовлетвореност : Ако има някакъв проблем с вашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние веднага ще решим им за вас. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Той е оптимизиран за монтаж в стандартен вело клетки за бутилки с вода.Бутилка за вода, на всички случаи на живота си е универсално за всеки вид дейност, независимо дали колективните спортове, фитнес зала, студио или неблагодарна.Благодарим ви! 2.Той също така на 100% не съдържа BPA. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория