.

.

UPKOCH 18 бр Предястие С Лед, Меден Торта, Китайски Прибори за хранене от Овесени ядки, Кухненски Цветна Супа, Неръждаема Дълга утайка от Началната Мешалка, Лъжички За К?

UPKOCH 18 бр Предястие С Лед, Меден Торта, Китайски Прибори за хранене от Овесени ядки, Кухненски Цветна Супа, Неръждаема Дълга утайка от Началната Мешалка, Лъжички За Крем, Лъжичка, Чай, Сладолед, Кнедли, Ресторанная

BGN 13.10

Налично
Налично за поръчка

ЛЪЖИЦИ за ДЕМИТАССА - Изработени от висококачествена неръждаема стомана и керамика и са практични за използванеЛЪЖИЧКИ ЗА КАПУЧИНО . ??ДЕКОРАТИВЕН ПОДАРЪК - Интелигентен дизайн, комфортно усещане в ръката.ЛЪЖИЦА с ДЪЛГА ДРЪЖКА - Идеална лъжица за смесване на такива напитки, като лимонада и чай с лед, кафе с лед.Информация за продукта : чаена лъжичка добре полиран, лъжица гладка, безопасна и удобна за използване. -Изработени от прекрасния материал от неръждаема стомана, тези лъжици за смесване на мед са безопасни и полезни пръчка за разбиване на напитки. -Благодарение на керамични дръжката на лъжица може да изгори пръста си, практични лъжици за кисело мляко.лъжици за капучино са Изработени от неръждаема стомана с керамична дръжка и безопасни за употреба.Можете да го използвате с удоволствие и удобство.Списък на пакетите 18 x лъжици Характеристики -Размер : 15.ЛЪЖИЧКА ЗА ЧАЙ с лед Повърхност лъжици кръгла и гладка, няма да боли устата, вкусът ще остане приятно.ЛЪЖИЦИ за ДЕМИТАССА - Изработени от висококачествена неръждаема стомана и керамика и са практични за използване.ЛЪЖИЦА с ДЪЛГА ДРЪЖКА - Идеална лъжица за смесване на такива напитки, като лимонада и чай с лед, кафе с лед.Можете да го използвате с удоволствие и удобство. -Цвят : лъжица за готвене рамена смесени цветове-Материал : неръждаема стомана, керамични лъжици за еспресо -Изключителна изработка, благодарение на тънките полиране, тези лъжици за разбъркване не са чеп, лъжица е безопасна при допир.

Към свойства

Най-добри оферти в категория