.

.

2 бр. led светлини за обувки-Водоустойчив обувки IPX5, Светещи висулки за разходки на кучета, удобен къмпинг, блясък трае 72 часа, е подходящ за възрастни, деца (червен)

2 бр. led светлини за обувки-Водоустойчив обувки IPX5, Светещи висулки за разходки на кучета, удобен къмпинг, блясък трае 72 часа, е подходящ за възрастни, деца (червен)

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

?【Лек и издръжлив】 висококачествена ABS-гума, лека и здрава, тегло 16 грама, лесно се закрепва, вие не чувствате това при ходене ?【Водоустойчивост IPX5】Ниво на водоустойчивост IPX5 позволява лесно да се справят с дъждовни води, на времето и на мана в условията на див къмпинг. ?【Водоустойчивост IPX5】Ниво на водоустойчивост IPX5 позволява лесно да се справят с дъждовни води, на времето и на мана в условията на див къмпинг.Използвайте за нощни упражнения на открито, нощен джогинг, пешеходен туризъм, каране на велосипед или пеша на разходка.Режим """Винаги да свети индикатор" Режим на бързо мигане режим на бавно мигане. (Не включително сабо) Забележка : Моля, първо отворете задния капак и извадете изолирующую хартия между две батерии. ?【Ултра ярък и дълготраен】 Лесен за използване и по-ярка, отколкото телефонна светкавица. ?【3 режима на осветление】 Просто щракнете върху главата на осветление, за да включите / изключите три различни режима. 【Подарък новост】 Тези ярки светлини, за да си обувки, които могат да подобрите видимостта през нощта, напълно подходящи за туризъм, разходки, каране на велосипед, бягане или ходене през нощта, също са полезни за начин на отглеждане на кучетата през нощта. ?【3 режима на осветление】 Просто щракнете върху главата на осветление, за да включите / изключите три различни режима.С charms for men не е нужно да се притеснявате за екстремни климатични условия.Освети нощта на краката си.С charms for men не е нужно да се притеснявате за екстремни климатични условия.Режим """Винаги да свети индикатор" Режим на бързо мигане режим на бавно мигане.

Към свойства

Най-добри оферти в категория