.

.

Притежателите на кабела Половин Скоби J-Образна форма, за да проверите За Закрепване на Тръби Cable Определяне на Основата Полудюймовый Кука За Захващане на Тръби с К?

Притежателите на кабела Половин Скоби J-Образна форма, за да проверите За Закрепване на Тръби Cable Определяне на Основата Полудюймовый Кука За Захващане на Тръби с Квадратна Стойка за Пирони

BGN 3.73

Налично
Налично за поръчка

един от най-добрите варианти за васСписък на пакетите 100 x половинных скоби Характеристики - пакет от 100 половинных скоби, достатъчно количество за задоволяване на различни нужди.Опора за тръби PEX TUBING : лесен за употреба, крепящаяся, лесно отвалиться след използването на тези половинных скоби за фиксиране. - Стоманен пирон може ефективно да задържа проводник или кабел на място. половин скоби : Висококачествен материал и изящна изработка, са здрави и крепки в продължение на дълго време. - Рентабилен и трудозатратное решение за всеки закрепване на течаща вода или на тел.ЧЕРНИ J-образни куки : стоманен пирон може ефективно да задържа проводник или кабел на място. - Материал : пластмаса, стомана.Опора за тръби PEX TUBING : лесен за употреба, крепящаяся, лесно отвалиться след използването на тези половинных скоби за фиксиране. - Висококачествен материал и изящна изработка производство на здрав и издръжлив дълго време. - Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноске. половин скоби : Висококачествен материал и изящна изработка, са здрави и крепки в продължение на дълго време.Информация за продукта търсите професионалист, достъпни половинный скоба?Вие търсите надежден инструмент, който можете да използвате за извършване на няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални половин клипове, трябва да отговарят на вашите нужди.

Към свойства

Най-добри оферти в категория