.

.

innewgogo Лондон, Англия, Вестници, Косметичка за Жени, Пътна Косметичка с Преносим дръжка, Многофункционална Чанта за Тоалетни Принадлежности, Пътен Калъф за Грим за Ж?

innewgogo Лондон, Англия, Вестници, Косметичка за Жени, Пътна Косметичка с Преносим дръжка, Многофункционална Чанта за Тоалетни Принадлежности, Пътен Калъф за Грим за Жените, Пътен

BGN 4.40

Налично
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 Тази косметичка има огромен капацитет, в която може да се съхранява необходимата козметика и инструменти за гримЗдрава и копринено двойна светкавица прави огромна дупка, което улеснява намирането на предмети, както и горна дръжка улеснява переноску.【Голям капацитет】 Тази косметичка има огромен капацитет, в която може да се съхранява необходимата козметика и инструменти за грим.travel косметичка за тоалетни принадлежности - най-добрият подарък на жените и начинаещи в грима на празници, рождени дни или специални годишнини.Защо са избрали нашата косметичку? 1.Клон и да се отвори за зъби вътре за прецизно за съхранение на инструменти за грим 2. Многофункционален : - В този органайзер за козметични продукти за грим могат да се съхраняват не само козметика, но и бижута, електронни аксесоари, фотоапарати, етерични масла, тоалетни принадлежности, принадлежности за бръснене, ценни предмети и др.Вътре има отделения, в които можете да методично да поставите грим и инструменти за грим.Винаги ще има някой, който се втурва в очите си. Стилен и издръжлив : -Изискани модели ви позволяват уверено да пътуват, шевовете козметични чанти здраво прошиты, а някои замърсяването можете да избършете с влажна кърпа. 【Изискани модели】 Тази преносима чанта за съхранение за художници използва технология за печат, и е богата модели за избор. 【Изключителен дизайн】 Тази косметичка е изработена от плат мъкна кепър, която прави чанта за тоалетни принадлежности като цяло гъста.Вътре има отделения, в които можете да методично да поставите грим и инструменти за грим.Глади при ниска температура, без изплакване, без натискане.Здрава и копринено двойна светкавица прави огромна дупка, което улеснява намирането на предмети, както и горна дръжка улеснява переноску. Опаковка и размер : - Размер на пътни чанти за тоалетни принадлежности е : 9. 【Многофункционална чанта за тоалетни принадлежности】 В този пътен калъф-органайзер за грим могат да се съхраняват не само козметика, но и бижута, електронни аксесоари, фотоапарати, етерични масла, тоалетни принадлежности, принадлежности за бръснене, ценни предмети и др. 【Изискани модели】 Тази преносима чанта за съхранение за художници използва технология за печат, и е богата модели за избор.

Към свойства

Най-добри оферти в категория