.

.

Набор от BIENKA Парцал от пера, мека четка кърпа от микрофибър, Электростатическая Адсорбция, ръчна Прахосмукачка, четка за защита от прах, дръжка за почистване на дом?

Набор от BIENKA Парцал от пера, мека четка кърпа от микрофибър, Электростатическая Адсорбция, ръчна Прахосмукачка, четка за защита от прах, дръжка за почистване на домашен климатик, автомобили, мебели, Парцал, парцал

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Това е най-добрият помощник за дома Моля, проверете размера, преди да купите. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. 【Гъвкава и внимателно очищаемая】 Гъвкава кърпа от микрофибър, който се огъват до 90 градуса, ще ви помогне лесно почистване на трудно достъпните места, прах по ъглите и трудно достъпните места, ще ви помогне да се почиства старателно.Почистване с помощта на нашата кърпи за ръце от микрофибър отнема по-малко време.Ефективно улавя потенциална прах за кратко време, като поддържа къщата чиста и не съдържа алергени!Пратката включва : 1 х Отстраняване на прах Забележка : 1.【Супер электростатическая адсорбция】 Тези парцали без кърпичка, изработени от микрофибър и мек материал, който има силна способност да электростатической адсорбция на прах, който спомага за бързо и лесно почистване на прах от повърхността на предметите, придават на вашия дом и мебели изцяло нов външен вид. 【Без драскотини, без елементарно】 Дълги и пухкави нишки от микрофибър събират прах, без да оставя драскотини или следи върху повърхности, пълно покритие и защита от пухкав микрофибър предотвратяване на белези повърхности с върха на парцали. 【Гъвкава и внимателно очищаемая】 Гъвкава кърпа от микрофибър, който се огъват до 90 градуса, ще ви помогне лесно почистване на трудно достъпните места, прах по ъглите и трудно достъпните места, ще ви помогне да се почиства старателно.Той е снабден с гъвкава глава с дълги пухкави влакна, които проникват в закътани кътчета и местенца и с леко докосване се отстраняват прах с предмети. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.BIENKAIt-добър помощник в дома. 【Естествено привлича прах и мръсотия】 При почистване ние се страхуваме от прах, която не само доставя задължения, но и предизвиква задушаване, косата и ъгли по-трудно за почистване, с нашата парцал за избърсване на прах по-удобно почистване на всеки ъгъл, не по-скучно почистване, което го прави още по-лесно.Заглавие : Материал за прах : Микрофибър + Филлостахи pubescens Употреба : Премахване на прах/почистване Дължина : 51 cm Дължина : 29 см Тегло : 125 грама Съдържание на кутията : 1 х Ръчно кърпа от микрофибър Вие можете да я използвате влажна или суха. 【Без драскотини, без елементарно】 Дълги и пухкави нишки от микрофибър събират прах, без да оставя драскотини или следи върху повърхности, пълно покритие и защита от пухкав микрофибър предотвратяване на белези повърхности с върха на парцали.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm.

Към свойства

Най-добри оферти в категория