.

.

Набор от тоалетни четки и притежателите на DOITOOL за Баня, Четка и държач за тоалетна, 1 Комплект за почистване на четки за тоалетна, Перфоратор, Стенен Държач Тоалетна

Набор от тоалетни четки и притежателите на DOITOOL за Баня, Четка и държач за тоалетна, 1 Комплект за почистване на четки за тоалетна, Перфоратор, Стенен Държач Тоалетна четка за дома (бял)

BGN 6.93

Налично
Налично за поръчка

- дизайн практичен, той запазва земята подредено и чисто - Конструкция без перфорация, лесно можете да я инсталирате.Дълга дръжка, лесно ще я държи. - Вие можете да поставите в него малко шампоан и душ гел - Дълга дръжка, лесно ще го държи - идеален за дома, хотела и т.Изработен е от полипропилен и TPR материали за трайно и практично използване. инструмент за почистване на тоалетна. - лесно Можете да го почистите - Цвят : бял. Описание Четка за тоалетна изработени от здрав и безопасни материали PP и TPR.Вие можете да поставите в него малко шампоан и душ гел.Идеален за дома, хотели и т.Дизайн без перфорация е удобен, така че тя няма да навреди на вашата стена.- Размер : 42,3x23 виж Предпоставка включва 1 х комплект от четки.Характеристики - Цвят : бял - Материал : PP и TPR - Размер : около 42,3x23x10 виж - Произведен от материали от PP и TPR за трайно и практично използване.можете лесно да го инсталирате.вашата баня ще бъде чист и подреден. дизайн практичен, той поддържа пода чист и чист.

Към свойства

Най-добри оферти в категория