.

.

Птичья Клетка Птичья Клетка Голяма Птичья Клетка За Отглеждане на Гълъби Подвесное Гнездо за Папагали Акрилна Птичья Клетка, за да проверите за Папагали Домашни П?

Птичья Клетка Птичья Клетка Голяма Птичья Клетка За Отглеждане на Гълъби Подвесное Гнездо за Папагали Акрилна Птичья Клетка, за да проверите за Папагали Домашни Птичья Клетка за Неразлучников Сипка Птичья Клетка за

BGN 28.98

Налично
Налично за поръчка

Благодарим ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ Моля, проверете размера, преди да купите.Фиксирани капаче, издръжливи, безопасни и интимни, сигурно прикрепени към корпуса.Клетката се намира в ляво и в дясно, и разширяване на открито, т.Клетка за птици интимно дизайн, лесна и красива, забележим в бутика.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm.Ако имате някакви проблеми в процеса на ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас.Прозрачно шаси за леене под налягане, изтъква кутии и шасито, следи за натрупването на шасито и гарантира по-удобно почистване.Удовлетворението на клиентите е нашата цел. използва се разширява периферно устройство. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Клетката се намира в ляво и в дясно, и разширяване на открито, т.Можете да отворите горната част, горната част е на разположение за отваряне на вратата с помощта на дървен лост станция, и наблюдава взаимодействието.Фиксирани капаче, издръжливи, безопасни и интимни, сигурно прикрепени към корпуса.Прозрачно шаси за леене под налягане, изтъква кутии и шасито, следи за натрупването на шасито и гарантира по-удобно почистване. Можете да отворите горната част, горната част е на разположение за отваряне на вратите с помощта на дървен лост станция, и наблюдава взаимодействието. молете се за милост!2. С изключение на предмети, различни от клетка за клетки, както е показано на снимките на стоката.Клетка за птици интимно дизайн, лесна и красива, забележим в бутика. използва се разширява периферно устройство.Това е уютен дизайн, лесна и красива, видно клетка за птици в бутика. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Към свойства

Най-добри оферти в категория