.

.

Похоронная книга за Гости BADAWEN в твърди корици Черно с цветен модел на паметта за любовта Книга за Гости за панихида, Украса за регистър, Дръжка и Плоча, в памет, в ко?

Похоронная книга за Гости BADAWEN в твърди корици Черно с цветен модел на паметта за любовта Книга за Гости за панихида, Украса за регистър, Дръжка и Плоча, в памет, в комплект, комплект от 3 теми

BGN 13.53

Налично
Налично за поръчка

Похоронная за гости, книга с твърди корици черно с цветен модел на паметта за любовта книга за Гости за оформяне на Възпоменателна служба, дръжка и плоча, в памет пакет, комплект от 3 теми 【Елегантен погребален комплект】 1 брой книга за гости за панихида, 1 гел дръжката е от черното злато и 1 част стикери за подпис, 1 лист с самоклеящимися, кът за снимки - пълен комплект за влизане на гостите. 【Достатъчно място за записи】 Всяка книга за съболезнования за погребението в с твърди корици и съдържа 82 страница (41 лист), 120 записи за гостите с името и адреса, на отметка от черна лента, за да запазите вашето място. 【Достатъчно място за записи】 Всяка книга за съболезнования за погребението в с твърди корици и съдържа 82 страница (41 лист), 120 записи за гостите с името и адреса, на отметка от черна лента, за да запазите вашето място.Моля, правете покупки със спокойна душа. 【Удобно да пиша】 Нашата книга за регистриране на погребението е плосък подвързия, за да могат гостите да удобно да пиша в нея, като предоставя на гостите достатъчно места, за да споделят своите най-топли спомени за любимия си човек. 【Внимателно опаковани】 Нашата похоронная книга за гости, опаковани в полиетиленово фолио с пузырчатым пакет, за да предотвратите повреда при транспортиране. 【Удобно да пиша】 Нашата книга за регистриране на погребението е плосък подвързия, за да могат гостите да удобно да пиша в нея, като предоставя на гостите достатъчно места, за да споделят своите най-топли спомени за любимия си човек.

Към свойства

Най-добри оферти в категория