.

.

подаръци за 90-ия рожден ден за жените Калъфка за възглавница, Подаръци за 90-ия Рожден Ден Калъфка 18 X 18, Идеи за подаръци за 90-ия рожден ден, Декорация на 90-Годишния Ро?

подаръци за 90-ия рожден ден за жените Калъфка за възглавница, Подаръци за 90-ия Рожден Ден Калъфка 18 X 18, Идеи за подаръци за 90-ия рожден ден, Декорация на 90-Годишния Рожден Ден на баба Мама Жена Леля Жените, 90

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Това е идеалният подарък за баби, майки, съпруги, леля, сестра или приятелкаТази калъфка е красива и значима, Някой Специален до Вас, Дава Й да Разбере, че се грижа за нея.Можете да Го Задържи, Когато за нещо мислите.КОНТРОЛ на КАЧЕСТВОТО Ние се стремим да предоставят качествени продукти, които ще Ви донесе Топлина и щастие.Може също да се използва като възглавница за облегалка на стол или възглавница за таблото на автомобила.Се използва за спални и стаи за Гости стаи, Хол, общи спални, Къщи за почивка и така Нататък.Машинно пране със студена вода и изсушаване при ниска температура.Кулинарна технология на шиене, както вътре, така и отвън, Отлична, Лесно отваряне на място, лесно се деформира.Тази калъфка е красива и значима, Някой Специален до Вас, Дава Й да Разбере, че се грижа за нея.Машинно пране със студена вода и изсушаване при ниска температура.Нека Днешният ден и Бъдещето на Бъдещето Ще бъдат Изпълнени с Щастливи Спомени. 【ПОДАРЪЦИ за 90-ИЯ РОЖДЕН ДЕН】 : 90-ия рожден ден - важното събитие, празник и която определено си струва времето.Скрит дизайн за отваряне с цип, товарене и разтоварване на ядро възглавници са удобни и красиви.Се използва за спални и стаи за Гости стаи, Хол, общи спални, Къщи за почивка и така Нататък.Кулинарна технология на шиене, както вътре, така и отвън, Отлична, Лесно отваряне на място, лесно се деформира. 【Описание на ДИЗАЙНА】 : Тази калъфка за подаръци за 90-ия рожден ден с двустранно принтом.Лека, мека, удобна, топло, не се колебае, не се навива и е трайна.Той може добре да се комбинира с всеки стил на украса на къщата.УКРАСА ЗА ДОМА Красива калъфка с принтом може да добавите по-забавно да Си къща.Вашето удовлетворение - това е нашето желание!Ако сте недоволни или имате някакви въпроси след покупка на продукта, моля, свържете се с нас.Това също е Чудесно Украшение.Той е изработен от 100% полиестер.Лека, мека, удобна, топло, не се колебае, не се навива и е трайна. Размер : 18x18 инча (45x45 см) Опаковка : една калъфка за възглавница (с изключение на ядрото на възглавницата) ПРЕКРАСЕН подарък за рождения ден на Този подарък е разработен специално за 90-годишнината. 【СЦЕНАРИЙ】 ПРИЛОЖЕНИЯ : Можете да прислониться към Него, когато седите на дивана.Скрит дизайн за отваряне с цип, товарене и разтоварване на ядро възглавници са удобни и красиви.В Предпоставка е Само една Калъфка.Този елегантен калъфка за възглавница е подходяща за всички сезони.В Предпоставка е Само една Калъфка.Само калъфка, без поставяне! (Без ядро възглавници).Само калъфка, без поставяне! (Без ядро възглавници). 【ПОДАРЪЦИ за 90-ИЯ РОЖДЕН ДЕН】 : 90-ия рожден ден - важното събитие, празник и която определено си струва времето.

Към свойства

Най-добри оферти в категория