.

.

Модерен Разтегателен Шийката на каишка с лилав кристал, Преносим титуляр за бейджа с лична карта, Скоба за работния бейджа с кристали за медицинска Сестра, лекар, У?

Модерен Разтегателен Шийката на каишка с лилав кристал, Преносим титуляр за бейджа с лична карта, Скоба за работния бейджа с кристали за медицинска Сестра, лекар, Учител, жени (странично оттичане, с държач за карти)

BGN 3.68

Налично
Налично за поръчка

Украсени със скъпоценни камъни каишка - отличен избор като притежател на сертификата на личността, тъй като той е твърде топла, привлекателна и отделя Сте сред милионите. Приложение : Страхотен бизнес подарък, притежател на лична карта, подарък за рожден ден, държач за ключодържател, рекламен подарък.Кристална шнур е направен изцяло на ръка, ние с Камък Семена за Зернышком, така че всички по-специално. Детайл на опаковката : държач на макарата за бейджа 1бр, притежателят на сертификата за самоличност 1бр.Държач за самоличност с кристали идва с намотка за бейджа и държач за самоличност, идеален бизнес подарък, рекламен подарък.Притежател на иконата Bling е Изработена от кадифе и изкуствена кожа и изцяло украсена с блестящи кристали, което го прави толкова уникален. Цвят : лилаво 3.

Към свойства

Най-добри оферти в категория