.

.

YIUJEFDA Престилки за Жени и Мъже с Дълги Регулируеми Пресичащи се Отзад Бретелями и Големи Джобове, Холщовые Памучни Престилки за Готвене, Кухненски Лигавник готвач, ?

YIUJEFDA Престилки за Жени и Мъже с Дълги Регулируеми Пресичащи се Отзад Бретелями и Големи Джобове, Холщовые Памучни Престилки за Готвене, Кухненски Лигавник готвач, Престилки, Водоустойчив

BGN 8.49

Налично
Налично за поръчка

YIUJEFDA се стреми да предоставя на нашите клиенти качествен престилкаРегулируем размер е Подходящ за повечето размери на тялото.Това изглежда добре и професионално.Материята е специално обработена, че водата тече, а не впитывалась (престилка не е 100% водоустойчив). 【 Регулируем размер на 】 Размер на кухненската престилка е 27,5 * 26,7 инча, подходящ както за жени, така и за мъже.Избелване, химическо чистене не са позволени.При ръчно измиване обърнете внимание на положението на копчетата. 【 Престилки с джобове за работа 】 2 големи дълбоки и широки джобове за удобен за настаняване кулинарни измишльотини, готварски книги, накладки за печене, картички с рецепти, тефтерче, химикалки, мобилен телефон и т. 【 Полезни престилки 】 Този престилка с появата на задната седалка е идеална за готвене на шеф-готвач печене, почистване и обслужване.Широко използване.to твоята семейство и приятели.Който наистина поддържа дрехите чисти и сухи!.Закопчалката на една кука и проушину. 【 Широко приложение 】 Сладък престилка за жени и мъже с джобове е подходящо за много места, като например барбекю, готвене на скара, за приготвяне на храна в кухнята, кафене, бар, ресторант, фурна, ноктите салон, градинарство, студио.Дълга регулируема завязки на кръст отзад може да се промени, за да те добре подхожда на повечето размери и ги е удобен за носене.

Към свойства

Material:
Най-добри оферти в категория