.

.

TOYANDONA Десктоп кофата за Офис кошче за Боклук Десктоп кофа за Боклук Кошче за отпадъци с Капак на Контейнера за отпадъци на Масата Малка Десктоп кофа за Боклук Дескт?

TOYANDONA Десктоп кофата за Офис кошче за Боклук Десктоп кофа за Боклук Кошче за отпадъци с Капак на Контейнера за отпадъци на Масата Малка Десктоп кофа за Боклук Десктоп кофа за Боклук Пластмасово кошче за Боклук с

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Малка кошче за отпадъци : Изработена от полипропилен, маса кош за отпадъци е здрав и може да осигури по-продължителната работаКош за отпадъци : Това е практично и стилно многократна употреба пластмасови кофата за боклук, с малки размери и лесно за използване. -Специална капачка не само е удобен за използване, но и може ефективно да се намали разпространението на пластмасов боклук на резервоара с капак. -Това е практично и стилно многократна употреба пластмасови кофата за боклук, с малки размери и лесен за използване с капаци.Необходим аксесоар за декорация на живота си пластмасово кошче за боклук с капак.Описание Товарамаленькое пластмасово кошче за боклук с капак Очарователен мультяшного вид на малки по размер и уникално, изработено от устойчив полипропилен материал е много здрав и издръжлив, може известно време да е без напрежение.Коварен кошчето за боклук с капак, : Това е кофата за боклук, може да се използва като настолен боклуци кофи в дома и офиса, тя е универсално и уникално. държач за съхранение.Малката кофа за боклук : Малък мусорным кофа лесно за използване и почистване, и то не заема ценно място на вашия работен плот.десктоп кошчето за боклук с капак Все още търсите красиво, функционално кофа за боклук, за да плотове?Погледни това. -Повърхността е гладка, а на малкия си размер не отнема много ценно място в коша за боклук в стаята си.

Към свойства

Най-добри оферти в категория