.

.

Маникюр, Определени AKOAK, Комплект Клещи за нокти и Инструменти за Оформяне на Веждите, Пътен Комплект за Лична Хигиена от Неръждаема Стомана, 7 предмети, Розово Злат?

Маникюр, Определени AKOAK, Комплект Клещи за нокти и Инструменти за Оформяне на Веждите, Пътен Комплект за Лична Хигиена от Неръждаема Стомана, 7 предмети, Розово Злато

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Препарат за премахване на замърсявания с двоен фитил - лесно премахва мръсотия под ноктите Характеристики : -Висококачествена стомана, остър ръб, точно затваряне, лесен за използване, продължителност на животаСкоба за вежди - еластичен дизайн, плътна закопчалки, може лесно да се отстранява вежди.Ножици за вежди дугообразного дизайн, съответства на извивката на лицето, са лесни за използване, а корона-лъжичка за уши гладка, не вреди на ушите си. Дугообразный дизайн ножици за вежди, съответства на извивката на лицето, лесен за употреба и корона-лъжичка за уши гладка, не вреди на ушите си.Ножици за вежди - заоблен дизайн, съответства на извивката на лицето, удобни за използване.Опаковка : 7 парчета, средства за лична хигиена в красив калъф.Благородна стомана, остър ръб, точно затваряне, лесен за използване, продължителност на живота.Набиране на лична хигиена от 7 теми за ежедневна грижа, за лицето и ръцете, подходящ за пътуване и за домашна употреба. Комплект за лична хигиена от 7 теми за ежедневна грижа, за лицето и ръцете, подходящ за пътуване и за домашна употреба.Пила за нокти - лесно отполируйте край на ноктите. Елегантен и стилен цвят розово злато, преносима опаковка - това е високото ниво на външния вид на малък интимен помощник.

Към свойства

Най-добри оферти в категория