.

.

minkissy Професионални Машинки За Стригане Преносима Розетка Преносимо Зарядно Устройство За Подстригване Устройство За Зареждане на Косата е Съвместим с Преносими ?

minkissy Професионални Машинки За Стригане Преносима Розетка Преносимо Зарядно Устройство За Подстригване Устройство За Зареждане на Косата е Съвместим с Преносими Честота устройства 787GCN С жак зарядно устройство

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

- Индивидуален външен вид, приятен и модерен, могат да вървят добре с вашите електрически коса. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики Материал : ABS - Малък размер, ниско тегло и не заемат много място. най-добрият заместител на вашия стар, счупения устройството. прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Може да се използва за вашия дом или прически, практичен и е трайна.Пратката включва 1 х поставка за зарядното устройство за машинки за подстригване.Специален дизайн и изящна изработка производство.Основна устойчива на плъзгане хастар няма да се плъзга.Описаниевы търсите професионално, достъпни зарядно устройство за коса?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашето зарядно устройство за коса трябва да съответства на вашите нужди.Основна устойчива на плъзгане хастар няма да се плъзга.- Може да се използва за вашия дом или прически, практичен и е трайна.

Към свойства

Най-добри оферти в категория