.

.

Лак за нокти EMMA Beauty Active, устойчив цвят на ноктите, формула без добавки 12+, веган и без жестокост, най-добрите кровавики в Bloody Mary ' s, 0,5 ет. унция.

Лак за нокти EMMA Beauty Active, устойчив цвят на ноктите, формула без добавки 12+, веган и без жестокост, най-добрите кровавики в Bloody Mary ' s, 0,5 ет. унция.

BGN 2.80

Налично
Налично за поръчка

Токоферол (витамин E) - Предотвратява появата на синдром на жълтите нокти, който предизвиква лющене, напукване и пожълтяване на ноктитеИзследвания показват, че биотина подобрява дебелината на ноктите и ги намалява разграждането.Лакове за нокти EMMA V.Подхранваща формула EMMA V.Токоферол също хидратира и предотвратява появата на пукнатини в кутикуле и сухота на кожата около ноктите вила. означава много специален лак за нокти. не съдържат 12+ и са произведени без толуол, дибутилфталата (DBP), формалдехид, формальдегидной смола, камфора, TPHP, Ксилен, этилтозиламида, MEHQ / HQ, Метилизотиазолинона, парабени, съставки от животински произход и глутен.Сертифицирана ПЕТА, не съдържа жестокост и веганская.Срок на чорапи и блясък до една седмица.Бъдете сигурни, EMMA - това е най-сигурният лак за нокти, който можете да си купите и използвате.EMMA - първият в света модерен лак за нокти, който всеки месец е съвсем нови колекции.Формула за бързо изсушаване.В допълнение към модерен, съвременен цветове лак за нокти, които са подходящи за всеки, заедно, лакове за нокти ЕММА не съдържа корозивни вещества и са безопасни за използване. включва : Ретинол (витамин А) – използван, благодарение на своите хидратиращи и подмладяващи свойства, витамин е предпазва и хидратира ноктите и кожичките.

Към свойства

Най-добри оферти в категория