.

.

Мини-Овлажнител Cool Mist -Лампа с ефект на пламъка - Сладък Преносим ултразвуков Овлажнител на въздуха за Спалнята, Работния Плот, детска Кола и детска стая. Малка раке?

Мини-Овлажнител Cool Mist -Лампа с ефект на пламъка - Сладък Преносим ултразвуков Овлажнител на въздуха за Спалнята, Работния Плот, детска Кола и детска стая. Малка ракета-капсула USB. Безшумен и автоматично отключающийся

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Бутон за пръскане : 1-во натиснете включва оранжева крушка за пръскане мъгла. ? ПОДОБРИ СЪНЯ : Този портативен овлажнител на въздуха е идеален преди лягане, чрез създаване на здравословна среда за сън, като осигурява успокояващ на светлина и въздух, по-благоприятни за дишане, така че може да се събуди влажен.Осветление работи в топли жълти или оранжеви цветове, създаване на страхотна атмосфера, а като мъгла овлажнява въздуха.Устройството се захранва през USB, отнема само 260 мл вода за път, и представлява преносимо устройство, което можете да вземете със себе си, където и да е то нито ви нужни.Освен овлажняване на въздуха, устройството създава великолепна имитация на пламъка, при това топло жълти или оранжеви led лампи, които работят в двойка с мъгла, като създава спираща дъха визуален ефект.Този страхотен овлажнител с ефект на пламъка също така е подходящ за всеки, който се радва на творчески расслаблением в дома си.Спрей със студена мъгла, влажен въздух и подчертаване на ефекта пламък отлично облекчаване на стрес - идеални, за да се съсредоточи върху работата си или да се отпуснат.Мъгла и осветление овлажнител също са идеални за създаване на отпускаща атмосфера. ? РАБОТА и ПОЧИВКА : Този мини-тенис на овлажнител отличен за работа у дома или в офиса и почивка в спалнята си. при 2-м щракне светва топъл жълт индикатор на резервоара за вода.Независимо дали става дума за вашия работен плот, йога студио или детска стая на вашето дете, това е чудесен избор като мини-овлажнител. 3-та клик включва всички показатели едновременно.Овлажнител на въздуха е идеално за поддържане на здравето на хора, домашни любимци и растения в затворени помещения, хидратиращ тялото и кожата, помага при проблеми с дишането и заложенностью на носа, както и борейки се с кашлица.Той също е снабден с функция за автоматично изключване, която автоматично се изключва при исчерпании резервоари за вода.Нежна мъгла също е много полезна за домашни любимци и растения в дома си.

Към свойства

Най-добри оферти в категория