.

.

20 ФУТА 1/4 Инча O. D. РО Водопроводна тръба, Сертифицирана NSF тръба за RO (Обратна Осмоза) Система от филтри за пречистване на вода, Гъвкав Пластмасов Маркуч, не съдържа BPA

20 ФУТА 1/4 Инча O. D. РО Водопроводна тръба, Сертифицирана NSF тръба за RO (Обратна Осмоза) Система от филтри за пречистване на вода, Гъвкав Пластмасов Маркуч, не съдържа BPA (бял)

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

[Трайност] : Ред за подаване на вода лесно да се намали, но тя трайни за дълго време.Материали от хранително-полиетилен (PE), нетоксични съставки, без аромат и вкус. [Лекота на свързване] : Маркуч може да бъде инсталиран самостоятелно, без никакви инструменти, съвместими с всички стандартни быстроразъемными фитинги 1/4 " и компрессионными фитинги.Уверете се, че вашето семейство се радва на кристално чисти кубчета лед и чиста вода. [Няколко приложения] : Външен диаметър на тръбата стандартен 1/4 ", подходящ за системата за пречистване на вода RO (обратна осмоза), филтри за питейната вода, хладилник, льдогенератора, миксер за филтрирането на водата, системи за сервиране на напитки, аквариум и още много други.[Използването на питейна вода] : Нашите тръби за подаване на вода, РУМЪНИЯ преминали тест за съвместимост със стандартите на NSF / ANSI, не съдържа BPA. [Гъвкав] : Нашият водопровод гъвкав, но не е мека, тя лесно преминава през малки площи вътре или извън дома.

Към свойства

Най-добри оферти в категория