.

.

Маска за ръце от козе мляко YSTK Beaute, Хидратиращи Маска за лице, за ръце и козе мляко, Beaute, Ръкавици-Маска за ръце Beaute за сухи Напукани ръце, Ръкавици-Маска за ръце от ко?

Маска за ръце от козе мляко YSTK Beaute, Хидратиращи Маска за лице, за ръце и козе мляко, Beaute, Ръкавици-Маска за ръце Beaute за сухи Напукани ръце, Ръкавици-Маска за ръце от козе мляко, Хидратиращ Ръкавици за сухи

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2Технически спецификации : Тегло на продукта : 35 г / бр. Поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.; Срок на годност : 3 години; условия на Съхранение : да се Съхранява на хладно и сухо място; Начин на употреба : 1. Отстранете маската и продължете да масажирате ръцете си, за да копър напълно се абсорбира и ефекта беше по-добре.Хидратиращ ръкавици за възстановяване и овлажняване на ръцете помогне да се гарантира хидратация на кожата, грижи за суха и огрубевшими ръце. Вземи маска за ръце, сложете в нея ръката си така, че вътрешната копър е равномерно покрита с маска за ръце 2.Благодарим ви за разбирането.Маска за ръце Beaute с козе мляко помага да се защити като бариера на кожата и възстановяване на гладкост, блясък и увлажненность на кожата на ръцете, придава толкова необходимите грижи.Маска за ръце Beaute с козе мляко, което ви прави по-мек Тази копър подмладява и регенерира сухата и закалени кожата на вашите ръце.

Към свойства

Най-добри оферти в категория